2013. június 17., hétfő

A bombázás

Az igaz, hogy az Előző Átírásban a Szürke egy rovarfaj, ám azok a papok, kik képesek meghallani azt is amit csak lehet, elmondták, hogy most nem így lesz.

A papok elmondása szerint Brakkara isten, aki leszállt a Földre beszédbe elegyedett a rovarokkal. El sem tudta kerülni, mert felemelkedése miatt (ami meg a leszállás után elkerülhetetlen) belépett a rovarok Világába.

Meggyőzte őket arról, hogy a Közös Szabvány alatt érkezzenek, mert így a lehetőségeik - no meg a megjelenésükkel járó jellegváltozásuk miatt - lényegesen megnőnek. A rovarok eleinte ódzkodtak a dologtól, ám egy VarázsVilágban létrehozott valós idejű összecsapás-szimuláció meggyőzte őket.

Így jelent meg az Ember odakinn.

Olyan zárófüggöny van a Föld Bolygó körül, hogy elképzelhetetlen volt Bárki számára, hogy az ember úgy érkezik, hogy 'egyszercsak nyílik egy Égi Kapu' színes FényKör képében a Világűrben, majd kilép belőle egy olyan CsillagFlotta, amilyet szem ezelőtt még nem látott. Hatalmas fekete csúcsos hajók mindenfelé.

Kiderült, hogy ez a Flotta mindenben követi a Föld Bolygó energiazórófüggöny alatt lévő koordinátorát, akiről nem tudjuk pontosan kicsoda, mert ide-oda ugrál az időben, ám folyton olyan eseményeket hív be az Életünkbe, amik néhány Szakértő szerint erősen emlékeztetnek egy Loki nevű istenségre, aki - amikor átment a Kapun a Semmibe - végleg eltűnt a Köztudatból.

Ha ez igaz, nagy a baj, mert ez bármire képes, mondom BÁRMIRE képes.

Még arra is, hogy borsot törjön Hawanna istennő orra alá és egyszerűen kiverje őt A sZÍRIUSZRÓL, még azelőtt, hogy az észbe kaphatna. Ez úgy történt, hogy kilépett egy ........... (erre nincs földi értelmezés) Kapuból egy rég letűnt faj arcmására formálva és egyszerűen kibombázta onnan az Androméda Galaxis nagybecsű katonáit. Mindezt pár bolerai óra alatt, amihez hasonlóról még senki azelőtt sem hallott.

Az akcióról sikerült egy megfejtett földi kóddal rejtjelezett beszámolót elfognunk, aminek hevenyészett fordítását alánt közlöm.

... A helyi lakosok megnyugtatására ledobtunk egy csalihadosztályt, hogy lássanak minket, hallottuk, hogy itt nem lövik agyon egyből a hadifoglyokat a csatamezőn. Láttuk, hogy elfogják őket, miután már a seggükbe mentünk hogy végre sikerüljön minket lelőniük (egyébként figyelemreméltó fegyverrel). Bekísérték őket - a hülyék - a bázisukra és ott elvesztettük a Megfigyelést. Azt is észleltük, hogy a helyi lakosok összetódultak hatalmas tömegben - ezt nem tudtuk mire vélni - és jó sokan látták azt, amit akartunk, tehát a médiatanácsadóinktól kapott taktikai tanács most bejött. Mivel ez a hatalmas tömegméretű civil jelenlét erősen meglepett minket - nálunk azonnal bunkerbe rohan mindenki - arra következtettünk, hogy állítani kellene a Beállításon és papjaink megkezdték az átprogramozást.

Földi szlengben sokkal lightosabbra vettük a figurát, de - mint utólag kiderült - ez is sok volt, mert azonnal sokkot kapott a bolygó népességének a fele. A következő támadási hullámot is át kellett tehát programozni és már szinte vaktöltényeket használtunk. Utólag fogjuk majd megtudni azt, hogy ez egy annyira békés bolygó, amennyire sokat háborúzunk mi otthon, amire Gerard főpap annyit mondott, hogy "wazze, Tükörvilág".

Na a lényeg az, hogy célzott bomázási eljárást látott a legmegfelelőbbnek a harctéri parancsnok és minden előzetesen megfestett célt halálpontosan kilőttünk - brand-V osztályú technológiát alkalmazó fegyverzettel (tehát én nem hibázhattam!!!) amivel mi otthon viccelődni szoktunk egymással. Az androméda erőket olyan meglepetésszerű támadásként érhette ez, hogy azonnal lebénultak és végre láttuk őket élőben is, amikor feljött egy dimplomáciai hajó a megadás feltételeiről tárgyalni. Kiderült, hogy lenn a srácok már meg is kezdték a Feladatot és addig rendfenntartóként tevékenykednek, amíg a helyi adminisztráció fel nem áll. Az is kiderült, hogy a bolygó katonai ereje akkora, hogy gyakorlatilag egy szakasz is bőven sok oda, teljesen újraértelmeztük ezt a valóságot és most Főpapi Tanácskozás egy olyan meditációba kezdett, amivel lejöhetnek az istenek....