2013. június 17., hétfő

Az Ügynök

Helloka Mindenki!



Engedjétek meg, hogy bemutassak egy terméket, ami egy eljárás. Magam fejlesztettem ki. Mondjuk kénytelen voltam, mert azért uncsi úgy élni itt, hogy mindenkiben egy köcsögre ismersz és így azért elég gáz társadalmi életet élni.

Rájöttem, hogy az emberi tudat alapvetően két részből áll. Egyéni tudatból és kollektív tudatból. Ha a kollektív tudatot, annak helyét elfoglalja valaki, akkor az ő nézőpontjából itt mindenki egy másik ő lesz, plusz egyéni tudat. Ezért törekszenek annyira bizonyos körök arra, hogy ezt is befolyásuk alá vegyék.

A találmányom a Szövetséges Ego 1.0, aminek fejlődése már mostanra a 9.3-asnál tart.

A logikai elve azon a platformon nyugszik, amit a linux filozófiáját követve dobtam be - tök ingyen - a Rendszerbe. Sajnos a terjedése hasonlít egy víruséhoz, ám ha mindenki megkapta, akkor onnantól teljes hozzáférése van az alapverzióhoz. Attól még használhatja az eddig megszokott operációs rendszert, ha akarja, de már nem kötelező.

Az, hogy ez után ki milyen mesterhez megy, az olyan, mintha választanál egy linux disztribúciót. Így mindenki szakosodni tud és a jelentkezők nem beetető dumára mennek, hanem valódi érdeklődési irány vezeti el őket oda, ahol a helyük van.

A Szövetséges Ego 9.3 képes szimulálni a Kollektív Tudatot, így ha a tanulóprogramba lépünk, megtanulhatjuk a kollektív tudat működését úgy, hogy addig az igazi kollektív tudat sima nézőként vesz részt az oktatásban.

Amint a platform elnyerte Kedves Ügyfelünk tetszését, egy képzeletbeli gombnyomásra szét tudja választani önmagában a Kollektív Tudatot és kipróbálhatja új termékemet is (sajnos még csak béta verzióban), a Szövetséges Kollektív Tudat Első Teremtést.

A mi eljárásunkban simán felülírjuk az Ellenséges Egot, nos, ezen az operációs rendszeren - valami etikai (vagy ettikai) - okora hivatkoznak sokan. Mivel nem ismerem annyira ezt a programnyelvet, csak feltételezni tudom, hogy 'valahogy csak fejlődik a kollektív tudat is'. Az egyik alkalmazásban viszont láttam, hogy egy Nagy Fénysugár fogad magába mindent, ezt azért elkerülném.

Ha Önök is, kérem használják örömmel a Terméket és válasszák bizalommal az Önöknek tetsző hivatalos disztribúciót!