2013. június 17., hétfő

Elitkommando

H1N1



Ha egy művelet jól van programozva, az nem jelenti azt, hogy jól is van kivitelzve, ha olyanok is hozzáférhetnek az információkhoz, akik 1. nem jogosultak rá 2. visszaélnek vele.

A ci-gan rezgések fő problémája az, hogy a 2. pont minden esetben előfordul. Felfoghatatlan számunkra, ez a fejlett rendszer hogy volt képes ilyen szinten behódolni ennek a primitív fajnak.

Ez Előző Átírásban nem az Expedíciós Hadsereg érkezett és a mentőakciónk elakadt az Árulásban.

A ci-gan taktika arra épül, hogy ezek a lények, akik ezt a világot lakják, rendkívül toleránsak és irtóznak az erőszak minden formájától.

Az 1. Exp. Hads. előtt belépő Felderítő Zászlóalj megkezdte az irtást, ám ez olyan érzelmi hatásokat keltett szerteszét a Rendszerben, hogy megjelent ugyanaz az Erőcsoport, akik az Előző Háborúban is eldöntötték a jövő irányát.

Az 1. ExH vezérkara ezért úgy döntött, ha itt ennyire számít a Látszat, akkor - ilyen értelemben - kultúrált formában hajtják végre az Akciót, ehhez azonban a MéretArányokhoz kell nyúlni.

Az Elitkommandó megkezdte a terjeszkedéses inváziót (ci-gan mintára), majd miután felállak az Egységek és mindenhol elfoglalták a pozíciókat, várjuk az Élesítési Paracsot.

Azok a ci-gan irányból érkező lények, akik hajlandók/képesek megválni-megszabadulni a ci-gan irányítás alól, védelmi zárat kapnak, amit itt pecsétnek hívnak. Ők levállnak a Kollektíváról és átállnak egy másik irányítási rendszerre.

Az általunk di-gan-ként azonosított mutáció sokmindenben igen komoly fejlődést ért el, ám ezzel azok a részei, akik maradtak a ci-gan érdekszférában, sokkal veszélyesebbé váltak, ezért velük ugyanúgy járunk el.

A Vezérkar nyitott a teljeskörű harmonizációra, ám a Célfeladattól nem térhet el, mert nincs rá oka. A változásra nyitott ci-gan és di-gan egyedek beilleszkedése számunkra is jelent tanulmányozásra méltó és alkalmas élethelyzetet, ezért - a Letisztítások után - lehetőséget biztosítunk a Kristály-Szint számára arra, hogy ezt a Feladatot teljes hatáskörben ők kezdjék el.

Az 1. ExH fenntartja a jogot arra, hogy bármikor visszavegye a Részproject teljes irányítását, amint érzékelhetővé válik további ci-gan/di-gan ellenséges aktivitás.