2013. június 17., hétfő

Viharszív

Haláli Beszéd



Ó Ti, katolizizmusban érlelődő új-ősmagyarok, kik a tüzes vizet imádjátok, halljátok szavam!


Mint tudjátok, az Egyetlen Igaz Élő Isten mára elhomályosult, helyét átvette az a katolicizmus, mely gyökeréig irtotta ki azokat a keresztény irányzatokat, ami miatt Szent István Királyunk is Rómát választotta.

Persze ha azok voltak olyan bambák, hogy mindenféle békéről, megértésről és barátságról hadováltak, amikor vertük be a pofájukat és kényszerítettük rájuk azt a vallást, melyet megértő és önzetlen zsidó barátaink preferáltak.

Csodáljuk következetességeteket, amikor az ősmagyar rovásokkal teletűzdelt egyenruhátokban pont ahhoz a csuhához szaladgáltok tanácsért, akik majd szívbajt kapnak már csak a gondolatától is annak, hogy visszatérhet Ő.

Ha már nem tudod megállítani, állj az élére, nem? Ők jól csinálják és ha nem figyeltek oda, az új-ős-komcsik is beelőznek Benneteket balról és azon kaphatjátok Magatok, hogy még a végén lehazaárulóznak Benneteket és lehet, hogy még igazuk is lesz.

Javaslom így hát, hogy használjátok szemetek (legfőképp olvasásra: Arvisura) és eszetek (gondolkodásra is), nehogy egy motykos komonicstától kelljen beszereznetek a legtutibb ősmagyar információkat, melyek lehet, hogy épp MOST kellenek Nektek!

Rég mondtam, inkább öltözzetek be indiánszerkóba és úgy meneteljetek, arra egy Hatóság se tud lépni, nem beszélve a komancsokról!

Most lépnem kell, várnak a feleségeim! Ti meg szenvedjetek a házisárkányotokkal, ha voltatok olyan hülyék, hogy benyaltátok ezt a jehová... öööö hadovát.


Tapsony sámán fia Dodó
indián nevén Viharszív (Tándörhaart)
haveroknak Laza Csukló