2013. június 17., hétfő

Béketeremtés

Kő-papír-olló



Vannak lények, akik elképesztő intellekuális teljesítményre képesek szinte a semmiből, ám így nagy a veszélye annak, hogy a bolygó népessége hirtelen olyan kihívás előtt áll, ami visszatükröződik a gazdagság-szegénység ollóban.

Ha az egyik oldal kilendül, csak 2. dimenzióban értelmezve jár hozzá egy másik oldal. Ha fejlődünk, akkor a képzeletünket is alakítsuk át térbelire és már meg is látjuk a harmadik oldalt. A bátrabbak vagy a jólátók akár tovább is láthatnak ennél, de most nem érdemes.

Létrejön tehát az arany háromszögalapú gúla.

Ha a helyzet eldurvul vagy elmérgesedik, az attól lehet, hogy valahol valami hirtelen lendült ki. Milyen kozmikus okai lehetnek ennek? Például az, hogy valaki valahol egy szándékos cselekményt, vagyis tudatos akciót hajtott végre. Ez a Felület kiválóan alkalmas béketeremtő feladatok ellátására, ezért felkaroltuk a licenszet.

Sokatok (nem mindenki) úgy éli életét, hogy közben a frontvonal máshol lett bevetve. Gyakorlatilag olyan, mintha Te egy másik galaxisban melóznál, miközben mondjuk a szomszédod itt él és amúgy jókat dumáltok. Közben Te egy rendkívül áldozatos tevékenyéget végzel szerintem úgy, hogy ebből vagy semmit, vagy alig veszel észre.

A technikai civilizációk nagyon lassan fejlődnek ki. Egy társaság azonban betört az időn keresztül a Rendszerbe és mindenki múltjában gyakorlatilag megsemmisítette annak esélyét, hogy valaki olyan szintre jusson, hogy technikai jellegű civilizáció alakulhasson ki. Ugyanis ez az egyetlen általuk ismert civilizációs jelleg, amelyik képes velük felvenni a versenyt, sőt akár simán le is győzni. Így minden áron arra törekszenek, hogy az ilyen jellegű civilizációkat megsemmisítsék.

Amikor azonban valaki erre kitalálja a Megoldást, annak nagyon gyorsan kell bekövetkeznie. Amit mi produkáltunk, az egy rendkívüli sebesség volt. Ahogy elhúzták a belüket, látva, hogy az I. világháborúban jól elvéreztünk és minden sima, azonnal indítottuk a Projectet.

Mire észbekaptak, már fogságba is kerültek.

Ha a Felület be van vetve, minden érintett fél itt találja magát ebben a környezetben és halvány lila fingja se lesz arról, hogy ő kicsoda és mit is csinál pontosan. Egy lövés nélkül békét lehet teremteni. Rendet, no az más! Ahhoz először fel kell szabadítanunk azt a galaxist.

Akkor vagy nagyon ott a toppon, ha ebben a Piramisívben (disztribúcióban) akarsz pörögni, mert elég sok partnert kell egyszerre tudnod lekezelni. Ha egy nagyobb léptékű frontvonalra is besegítünk - gyakorlatilag a semmiből előteremve - megnyerhetünk egy sokkal nagyobb léptékű Játékot is. Ehhez 8 dimenziót kell összehangolnunk. Mind a 8-ban más a partnered, de itt egyszerre kell, hogy jelen legyenek, hogy tudj kalibrálni,vagyis összehangolni ezeknek a világoknak az akcióit.

Ezen a szinten az összes partnered vagy Te vagy egy másik emberi alakban (tehát égi értelemben maszturbálsz, ha szexeltek), vagy jön a befelé kalibráció egy másik angyali csoport képviselője által. Ha jó katonák vagyunk, kiszúrjuk könnyen, ki hol focizik.

Kő-papír-olló. Mindig van valaki, aki simán lever Téged a Pályáról ha kell. De csak akkor találkozol vele, ha kell.