2013. június 17., hétfő

Shauker támadás az Andromédán

Csapásmérés




A shauker flotta vezérkara arra a következtetésre jutott, hogy inkább a galalxis kollektív tudatához fordul és ehhez Thot isten segítségét kéri. Az összekapcsolódás után kiderült, hogy ezek a lények a felszínen egészen másról beszélnek, mint ahogy a mélytudati szinten gondolják. Ezért közvetlen tudati összekapcsolódást hajtottunk végre a hozzánk közelálló rezgésű isteni csoportok felé. Amikor rácsatlakoztunk a kollektív tudatra, onnan már egészen konkrét kérések fogalmazódtak meg.

Ennek a kérésnek eleget téve a 388-as és 922-es Hadosztályok, valamint a BRO és KFT Célzászlóaljak elindultak azonnali megsemmisítési paranccsal az Androméda galaxis felé.

A BRO célzászlóalj tökéletesen hárította el a zavaró rezgéseket, amik különösen erősek voltak. A KFT célzászlóalj megkezdte a rezgések analizálását és átprogramozását. Ezek után azonnal el is indíttták a célforrás felé, ahonnan a ci-gan rezgések szolgáltatták a teljes itt lévő ci-gan kolóniák számára a spirituális háttértámogatást.

Amikor a zavaró rezgések eltűntek, megkezdtük a forrás felderítését és 3 bolygóra találtunk. A bolygók körül erős erőterek voltak észlelhetők, amiket már könnyedén áttörtünk. A 388-asok megkezdték a bombázások előkészületeit. A teljes analizáció során megállapítást nyert, hogy egy drenia-kapuhoz hasonló féregjáraton keresztül állandó kapcsolatban vannak egy idegen hellyel, aminek a feltérképezése jelenleg is folyik.

A KFT célzászlóalj átvette a kapcsolatot a bolygóktól és pontosan szimulálta a közöttük fennálló adatkapcsolatot, így azok nem vehettek észre ebből semmit. A 922-esek a hírszerzői jelentésekre alapozva megállapították, hogy az egyik bolygón csak infrastruktúra található olyan lakossággal, akik vélhetően nem is tudják, hogy azok a ceruzaszerű piramisok valójában milyen célból is vannak ott, így javasolták a célbombázást.

A másik két bolygón viszont igen erőteljes ci-gan rezgéseket észleltünk, mégpedig olyan rovarkolóniák által kibocsátva, aminek a mérete a mi relációnkban eddig ismeretlen volt. Az addig előkészületbe helyezett nukleáris fegyverzetet a vezetői kar visszavonatta és helyette mindenki meglepetésére mork technológiát rendelt. A mork technológia bevetése igen ritka minálunk, mert nehezen lehet nálunk bárki anyabolygói közelébe kerülni, nem beszélve arról, csak úgy szétlőni egy bolygót még nálunk is ritkán kapja meg az isteni beleegyezést.

A két bolygó a semmibe robbant, a harmadikon sikerült kapcsolatba kerülni a helyi lakossággal, ahol valaki vállalta, hogy ezt az ügyet saját hatáskörben elintézi. Mivel már a KFT célzászlóalj teljesen lekötötte a bolygót az idegen forrásról, egy meghatározott időegységnyi időt biztosítottunk a helyi erők számára a ceruzapiramisok felszámolására. Mivel erősödő androméda flottatevékenység kezdett észlelhetővé válni, amit vélhetősen a jelenlétünk váltott ki, az időegységet szűkítettük 1 napfordulóra. A helyi kísérlet kudarca esetén megkezdjük a célbombázásokat, majd elhagyjuk a galaxist.