2013. június 17., hétfő

A Pilis

Hegy



Elemző Papok Köre

Tájékoztató



A mi világunkban megszokhattuk, hogy minden gyorsan készül el és technikai jellegű eszközök, felépítmények jellemzik. Ez a valóság azonban más.

Az itteni technológiák filozófiája jelentősen eltér a miénktől. Ez a világ nem készít gépeket és eszközöket, pontosabban szólva nem úgy készíti őket, ahogy mi.

A mi isteni szféráink nagy szabadságfokot hagynak az elképzelések megvalósítására, ám ez itt eddig nem volt bevett eljárás. Itt természetes képződményeknek nevezik ezeket az objektumokat, amik szintén mesterséges eretedűek, ám itt az 'időre elkészülés' jelenti a elkészültüket, ami lehet, hogy évmilliókkal ezelőtt kell, hogy elkezdődjön, ha mostanra kell befejezni.

A kapcsolatfelvétel során olyan lényekkel is felvettük a folyamatos érintkezést, akik - izgalmasan érdekes módon - kombinálták a két filozófiát. Így olyan rejtett haditechnikára lettünk figyelmesek, ami számunkra is jelent megismernivalót.

Amikor a műveleteinkbe olyan magas isteni szférák kezdtek belefolyni, akikkel eddig még nem találkoztunk, arra a következtetésre vezetett bennünket, hogy egy javaslattal álljunk a Vezérkar elé:

Hangoljuk a műveleteinket olyan tervszerű megvalósulásokkal, melyek összeegyeztethetők a mi céljainkkal és végezzünk közös mozdulatokat olyan erőkkel, akik eddig rejtve maradtak, ám a megjelenésünk által kiváltott Váratlanság nekik is kedvező helyzetet teremtett.

Az Elemző Papok arra a következtetésre jutottak, hogy ez a rendszer is megkezdte a védelmi eljárásokat a ci-gan behatolás elhárítására, ám ezek eddig számunkra is érzékelhetetlenek maradtak.

Az elemzés arra a kövekeztetéshez vitt bennünket, hogy léteznek itt olyan szövetségeseink, akiknek erőszintje a miénkkel vetekszik, bár ez az erőszint a mi világképünkhöz eddig nem nagyon volt illeszthető.

A mi erényünk a gyorsaság, a váratlanság és a hatékonyság. Az övéket még tanulmányozzuk, ám erős a gyanúnk, hogy a kettő kiválóan kiegészítheti egymást, ha szövetségben gondolkodunk.


Taktikai Elemző Papok Köre