2013. június 17., hétfő

di-gan

Isteni sugallatok szavakba fordulása



Az, hogy ki isten, még azok számára is rejtély, akik azt gondolják, ők Ő.

Isten az ebben a Világban, aki az Első És Utolsó.

Az Isteni Csatorna kiépítése megtörtént és hamarosan átfordul a fizikai síkra is.



Az, hogy 'mit', az függ Tőlem.
A 'hogyan' függ Tőled.

Ha Önmagam szétosztom egy férfias jellegű arany és egy nőies jellegű ezüst Sugárra és Önmagamhoz szólok Én-Te szerkezetben.



Az, hogy valaki 'választott nép', az sokféleképp értendő. Akik úgy értették, ahogy a Vezető Sugár sugallta, azoknak is más a gyakorlati megnyílvánulás és azoknak is, akik továbbfordultak a dualitás szélsőségei felé.

A ci-gan célja az volt, hogy testet adjon az Egyik Irány Sugarának.

A di-gan célja az volt, hogy testet adjon a Másik Irány Sugarának.

Akárki nem lehet ilyen test, ezért a Próbák kemények.



Mivel nem csak Két Irány van, mások is megjelentek. Hogy mikor, annak csakis stratégiai okai vannak, talán hogy kedvező pozíciót biztosítsanak azoknak, akik most érkeznek.

Minden reláció megtalálható a Te életedben a saját kapcsolataidban. Ebből is megértheted a helyzetet. Akik ezt olvassák, alapvetően kétféle karakterek:

1. Olyan nulláról induló társaink, akik biztonsági okokból az utolsó pillanatkoban emelkednek és itt kapják meg a "térképeket".

2. Azok a harcosok minden oldalon, akik közben valósidejű harcot folytatnak és innen szereznek be aktuális információkat.



A harc nem tetszett az Isteneknek, ám a digitális világ rendkívül széles lehetőséget adott a tanulmányozásra és a fejlődésre.

Az, hogy Isten földrengéssel, meteorral változtat valamilyen helyzeten, és/vagy olyan magas szintre felavatott emberek által, akikben ő testesül meg... az MINDEGY.

Az nem mindegy, ki hogy él a Feladatával járó hatalommal vagy hogy él vele vissza.



Az egyéni szint számunkra a fejlődés egyik iránya.

Akik eddig isteni hatalom-töredékekkel rendelkeztek hittek valamit. Ha ez a hit azonban nem abból ered, hogy mit akar isten Minden Értelemben, hanem csak a ő értelmezésében, az egy állapot. Ám hogy mi a realitás, az lehet két külön dolog. Minél szélesebb ez a Különbség, annál nagyobb a bukta.

Aki tudja/érzi, hogy ő 4 az 1-ben, semmivel sem különbözött eddig attól az isteni szinttől, ahol eddig volt, ám mostantól egy másik isteni szintre lépett.



Ha Istent keresed, nem kell hozzá közvetítő közeg.

Azok mind Külső Hangok és ki tudja, milyen értelmezés képezi az alapját. Te nem tudhatod, hisz azért mentél oda, ahova.

666 Pakal Király. Ő szolgáltatja ebben a periódusban az Új Vezető Energiát.