2013. június 17., hétfő

Shauker Tábornoki tájékoztató

Tisztelt Legénység!

Minden expedíciós hadsereg álma egy ilyen küldetés, mint ez. Az otthoni helyzet már unalomig ismert számunkra és végre egy olyan környezetben is megmérettethetünk, amiről csak előzetes jelentésekkel rendelkezünk.

Az Előző Valóságban olyan galaktikus összecsapások törtek ki ebben a térségben, hogy szükségessé vált a Jelen Valóságban egy rendfenntartó erő ideküldése, melyet az Istennő jóvoltából van szerencsém kijelenteni, hogy sikeresen kezdtünk el.

A Nagy 12 összegyűlése igen sok karmikus bonyodalommal jár. Ezek a flották mindenben megfelelnek ennek, kivéve az a 3 másik ismeretlen erő, melyekre Istennői csatornán kaptunk előzetes tájékoztatást. Ám az Istennő eddig is játszott velünk, ezután sincs okunk azt feltételezni, hogy rosszul sülne el. Ezért bizakodva tekintünk új feladatink elé.

A Főpapok és Főpapnők közül azok, akik ezüst-piros, ezüst-zöld és ezüst-lila rangjelzésekben jelennek meg, mostantól 'istenség' fokozatban tiszteltetnek. A megüresedő helyekre a felemelkedett papok és papnők kerülnek, őket arany-indigókék (sötétkék), arany-világoskék, arany-sárga és arany-narancs rangjelzésekkel láthatjátok.

Az Istennő sugallatai szerint hamarosan a papok és papnők új rétege is felemelkedik, amit ennek a Tükörvilágnak köszönhetünk. Ők arany-ezüst és ezüst-arany rangjelzéseket fognak majd viselni, de ehhez teljesítenünk kell egy küldetést, ami még bizalmas, de izgalmasan hangzik.

Kérlek benneteket, ugyanolyan lelkesedéssel és fegyelemmel vessétek bele Magatokat a Feladatba, ahogy eddig is tettétek ha dolog van.

A testi-lelki-szellemi-spirituális fejlődésetek továbbra is magas szinten biztosított. További információkat mindenki maga kapja meg az adott piramisok alatt felkészült papok és papnők irányítása és vezetése alatt.

Mindenkinek magas szintű feladatvégzést kívánunk!



Tábornoki Kar