2013. június 17., hétfő

Ellenállás

Ezen a bolygón mindig ellenáll valaki. Aztán akik már nem, rájönnek arra, hogy az a fantasztikus érzés, amit éreznek, nos ez ellen harcoltak, amíg csak tudtak.

Az Öreg Földön - még rééééégen - lezajlott verseny során kiderült, kik azok, akik (a nálunk igen ritka) összindián szövetség tagjai lehetnek. Ez a válogatott csapat ment aztán védeni A Bolygó Szívét. Az ellenállásban jártas nagy harcosokra szükség is van, mert több - az ellenséggel szövetséget kötött - indián törzs érkezett, hogy övék legyen a Föld Szíve, de ezt nem engedhetjük.

Szokatlan szövetség talált ránk akkor, amikor kiderült, hogy az ég felől érkezett társaság sem egységes.

Ők is pont ugyanúgy háborúznak, ahogy mi és náluk is zajlanak az események. Egy idő után rájöttünk arra, hogy a frontvonal nem úgy helyezkedik valójában el, ahogy a rovarok mondták. Ha minket valaki manipulálni akar, annak nagyon ott kell lennie, mert a manipuláció mozgatta társadalmainkat, tehát ebben nem vagyunk épp kezdők.

Ezért tetszett különösen egy égi társaság, amikor találkoztunk velük harci érintkezések során, mert haonslóképp harcoltak, ám volt olyan jellemző-csomójuk, ami megtetszett nekünk és felmerült az igány, hogy beépítsünk tőlük ellesett újdonságokat.

Aztán kiderült, hogy ők is hasonlóképp gondolkoznak és elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy mi is máshonnan származunk, őseink az ősidőkben a csillagok felől érkeztek. Ez a hopi indiánok őstörténeteire hasonlít, akiket mi tiszteltünk, de nem láttuk - akkor még - be, mi szükségünk nekünk ilyen jellegű mesékre.

Kiderült, hogy az idegenek is tudnak Ata Íziszről, elmondásuk szerint ők egy másik szigeten, Ata Lant Íziszen éltek. Az a zavaró idegen energia is tőlük ered, ez a bolygó összvédelmi érdekeit szolgálja egy hamarosan bekövetkező kollektív tudatú faj inváziójának elhárítására. A szövetséget pecséttel láttuk el, összegyűjtöttük mindenhonnan a még érdeklődőket és 3. dimenziós realizációt hajtottunk végre.

Az idegenek Atlantisz felől elérik azt a területet, amit mi Meleg Vízek Birodalmaként ismerünk és bevárnak minket, amíg mi Ataisz felől megérkezünk. Mindkettőnk nagy meglepetésére az esemény rendkívül simán következett be és a két Tudat egyesült. Ekkor alakult ki az Új Nép, akiket olyan névkóddal láttunk el, mely azonosíthatja őket az újonnan érkezők számára.

A Szövetség hatékonyabbnak bizonyult, mint azt előre álmodhattuk, bár két rendkívül heves rovartámadás ért minket a 0-ás időzónaponthoz közeledve, de mindkettőt visszavertük. Az ég felől egy lanti csapat érkezett, míg a föld felől az általunk cigar törzsként ismert indián csapat támadt ránk szinte ollóba szorítva minket.

Ekkor érkeztek meg a tokrák, akik elkezdték kiverni belőlünk azokat a szimbiótákat, akik a fekete-kristály gyermekeivel álltak szoros kapcsolatban. Mivel egy szimbióta elvesztése a halálunkat is jelentené egyben, a tokrák azonnal pótolták a kialakult hiányt önnön energiáikkal. Így érkezett meg a Harmadik.

Még várunk valakire, akiről mi sem tudjuk kicsoda és miénk a győzelem.

Ha együtt a 4, itt az Egy.