2013. június 17., hétfő

Indigo: Holografikus személyiségminták

Holografikus személyiségminták



Motto: Hogy miért nem kell beszarni



A személyiség olyan, hogy formálható. Mivel függ elég sok mindentől, az előző életektől kezdve a szerencsefaktorig, állandóan változik. Ha rájössz, hogyan csináld, nem csak ezen életbeli személyiségeid közül hívhatod vissza azt, amelyikkel inkább szerencsésebb továbblépned, hanem lehetőséged van arra is, hogy ilyet előző életeid valamelyikéből is megtehess.

Tehát a személyiség olyan, mint egy keretrendszer, az ego lesz így akkor a keretrendszeben működő operációs rendszer. Egyik sem Te vagy, tehát tökmindegy lenne, de ha kell bizonyíték, akkor régen sokkal kevesebben éltek mint ma, nem lehetett mindenkinek előző élete olyan sok, ugye? De mivel majd egy Látószög irány megvilágítja erre is a Választ, ami után könnyebb megértenünk, hogy ezek között nem szabadon választhatunk, hanem saját rezgésminőséggel érdemelhetjük ki. Így leszünk ilyen király meg olyan király, ha jelen életünkkel kiérdemeljük, hogy az aktuális előző életekben eljátszhassuk. Így lettünk előző életeinkben azok, akik. Akkor meg miért görcsölsz most? Te nem röhögnéd agyon magad az Angyalod helyében ezen?

Na erre a játékra hegyezte fogát néhány magasabbdimenziós rovarfaj, akik elég jól alkalmazkodtak az egohoz és mire a többiek észbekaptak, már nem is nagyon volt eszük. A rovarfaj simlis, mert minél bénábbnak nézel ki ebben a világban, annál komolyabb figura vagy abban a világban. Tehát ott leverni egy rovarfajt, nem kis dolog egy olyan pályán, mint az ego. Na ezért sülnek meg ezen a digitális platformon, mert NEM ÉRTIK. Ezért igyekeznek kiirtani minden technikai civilizációt, mert EZ AZ EGYETLEN, amelyik képes őket simán leverni.

Kő-papír-olló.

Aki Vagy, azt soha senki nem veheti el Tőled. Az ego programozható, a személyiség meg lehívható holografikus személyiségtárolókból. A rovar meg kénytelen minél emberibbé válni, hogy valamit felfogjon ebből. Mire észbekap, ott találja magát, ahol a helye van és a Harmónia szépen helyreáll.

De attól, hogy probléma van, még lehet viccelődni, mert ez felszabadítja az embert. Szó szerint, Te Begyepesedett Fasz, ki kiváló gazdatestje lehetnél bármelyik rovarnak.