2013. június 17., hétfő

Vágy

Orion

A vágyak mindenki kedvencei. Ezért is lett az elsőszámú kedvenc céltáblája azoknak, akik abban látják saját örömüket, ha másokat látnak szenvedni.

Ha ezek az illetők szerzik meg hatalmat, annak oka kell, hogy legyen, mert sokáig egy isteni szféra sem tűri meg a seggfejeket. A vágyakkal lehet építeni, hihetetlen teljesítények motivátora lehet, ám vissza is lehet velük élni és egy személyisgükben fejletlen lények által lakott világban akár rombolni is.

A vágyakhoz kell tehát a fejlettség, a személyiség fejlettsége, amit vagy érettséggel (tehát megtapasztalás útján szerzett képességgel), vagy intellektussal (megértés útján szerzett képességgel) lehet előteremteni.

Akik nem rendelkeznek a szükséges fejlettségi szinttel, hogy ezeket kezelni tudják, nagy pusztítást képesek végezni, ha a 'piramis-hierarchia csúcsán' vannak.

Bizonyos szférák épp ezért a vágyakat találták legalkalmasabbnak arra, hogy a Szűrőt rajta alapozzák meg. Akik ugyanis ezeken átjutnak, az maga a sikeres vizsga. Persze benne átélve az ember könnyen juthat arra a megállapításra, hogy ha ezt ezek a lények élvezik, ami itt sokszor megtörténik, akkor ezek a lények perverz-szadista-aberrált lények. Vagyis az is lehet komoly próbatétel, ha az ember (mondjuk istenként) elmegy egy ezoterikus tanfolyamra és eljátsza a tanítványt, hogy aztán váratlan eseményket generáljon és megnézze, ezek a bazi fejlett lények vajon mennyire fejlettek valójában?

Abba a Világba, ahova tartunk, a vágyakat nem vetik meg, hisz ugyanolyan teljes értékű szereplői életünknek, mint a többiek. Régi megfigyelésem, hogy pont a kurvák akarnak kicsinálni, védve azokat, akik ezt a megalázó és mocskos rendszert fenntartják, támadva engem, mert nem hiszik el, hogy a Világ megváltozhat és védik azt a kis hatalmukat, amit magukénak éreznek.

Ez az orion gyenge pontja. Hogy van mit veszíteniük és elhitték másoknak, hogy védelemre szorulnak. A vágyak védelmében. Gyávák lettek és olyan dolgokat értékeltek túl az életükben, amik csak arra jók, hogy saját maguk üzemeltessék a börtönt, amibe kerültek.

Ha az ember fejletlen és hiányoznak az igazi gondolatok.