2013. június 17., hétfő

Hobart

Most milyen jól jön, mi?




Ismerjétek meg Ti is Hobartot.

Ellenség azonosítása és eltávolítása:

1. Az ellenség pár gazdatestje nagyon ideges lesz pár dologra és ez nekünk jó

2. Teljes nyugalomban kell a következőket gondolni (vagy hasonlókat):
- Te rohadt mocskos ... zsidó ... cigány ... komunista ... fasiszta ... stb. amire kiakadhat

3. Erre bedurran a gazdatestek (vagy az elfoglalt testek) gazdája

4. Megfested a célt

5. A többit a harcosok elintézik

------------------------------

A hátad közepére van egy igen erős energiaszál rögzítve. Ezen keresztül vezérel és lát el mindenféle információkkal, amikkel manipulál. Ha ettől megszabadulsz, sajnos minden bizonnyal meg is halsz, ezért egy másik - hasonló - létforma költözik a helyére, akivel egészen másfajta szimbiózis érhető el teljesen más szellemiséggel.

------------------------------

Ha a lény kezd leválni, az minden bizonnyal erős fájdalommal jár a hátadon és a fejedben. Mivel kapaszkodik a rohadék tíz körömmel.

A leválás energiaveszteség érzetét kelti, amit a belépő lény pótol. Ez a belépő lény a Kulcs egy Másik Hálózathoz, ami jó fej és nélkülözi a ci-gan jellemzőket.

------------------------------

Ő azzal jött, hogy a mi infrastruktúránkat használja ellenünk. Tegyük mi is azt!

------------------------------

Aki bevállalós, kérheti a Harcosok Személyiségét önmagába, ekkor valamelyikünk 'beleköltözik'. Ezt úgy lehet észrevenni, hogy olyan dolgokat kezdesz csinálni, amit tuti két perc alatt nem tanulhattál meg, csak mondjuk éveket rohadva valahol, mire letöltötted 'föntről', átbaszva az izraeli/indiai Burkot.

------------------------------

Ha soha életedben nem használtál semmilyen tudatmódosítót az alkoholon kívül (ami amúgy az egyik legkeményebb szer, ha rákattansz), akkor keresd bizalommal azokat az ismerőseidet, akiről feltételezed, hogy ő igen és úgy érzed, hogy szívesen utaznál az ő kísérete mellett. Ezt akkor érdemes különösen megtenni, ha 'bekérted' magadba valamelyik Harcos Személyiséget. Ez az ellentámadás egyetlen gyors és meglepetésszerű módja, amire egyáltalán nincs felkészülve.

------------------------------

Békés lények az 'ellentámadás' szót bátran kicserélhetik a 'megszabadulás' kifejezésre, ami tuti frankó, ha nem vagy monoton támadás alatt, amivel az unalom fegyverével akarják kicsinálni a pszchéd. Ebben az esetben a háborúzás kiváló unaloműző és megvédted az ép elméd.

------------------------------

A háborúzás arra jó, hogy szerzel tapasztalatokat és a sok felháborodott pampogó hálás lehet Neked, hogy valaki kiismerte magát közülünk a Csatamezőn és van olyan jó fej, hogy átad Neked olyan technikákat, amire egy zsidó biztos azt mondaná:

'Fizesd meg, te köcsög, ha ennyit melóztam vele és éveket töltöttem a nyomorban, hogy letöltsem'