2013. június 17., hétfő

Holo-visszaállítás

Lant



Na figyelj ide te Köcsög!



Először is lököm az előnyeidet. Bazi jó orvosok vagytok, jók vagytok a tudományban, a kutatásban... latiatuc milyen előny, ha az ember szeret mindent érteni? Ezeken a területeken tuti befutók is lehetnétek, ha most nem lenne kicsit sok megértenivaó egyszerre.

Ezért azok, akik maradtak a szívük által sugallt (ez tényleg ilyen hatást kelt náluk) ösvényen, nem zavarodtak össze a sok mindenféle dimenzionális információk tömegében, hanem... na jó nem pofázok sokat.

Mindenkinél tudom, mi volt az eredeti szándéka, mert egy valóság-sztorit kapott, amiben krolátlan hatalomra tehetett szert. Persze ez nem a valóság volt, de ügyes trükk volt azt csinálni belőle.

Ha mond még Nektek valamit egy Quetzal nevű bolygó, akkor legyetek hálásak a lakójának, hogy volt töke - a bandából egyedül neki - idejönni.

Te meg Köcsög, spirális ívben húzol be a nádasba, amikor a lufitrónodat kidöfik egy titkos pillantással és mire visszajössz, pont olyan világot találsz, mint ami a beetetődumád.

Na mindegy, genyó lényekkel lehet genyózni, ha saját mikrokrönyezeti szabályokat hozok és azt elnevezem 'Játéknak', ugyanis mi a genyózást nyomjuk mélyen el és igazán hálásak vagyunk Nektek, hogy lehetővé tettétek, hogy ezt szabadon (korlátozás nélkül) a Felszínre hozhassuk, de csak Veletek!

Erre jó ez a kocka, amit láthattok magatok körül. A kockán kívül az történik, hogy gyakorlatilag leradírozzák a Lantot a civilizációs csillagtérképről (ahogy tanultuk, ugye) és mindenki azt hiszi, kifingott az egész banda, hiába integettek és üvöltöztök, az csak a nézőknek vicces.

Na húzás vissza melózni! Izzasztó ez a Valóságshow...