2013. június 17., hétfő

Kristály-tudat szint megtisztítása

Égi bírósági megjelenés

- részlet-



- Mi a mentséged erre?
- Tételezzük fel, hogy bulit tartasz, egy házibulit. Jönnek rá a meghívott vendégek. Egyszer csak beállít egy társaság, akit senki nem hívott, de fejlett lényekként nem szóltunk rájuk. Erre vérszemet kaptak, elkezdtek randalírozni, majd megfélemlíteni a vendégeket és szép lassan kezdik átvenni az irányítást nálam, az én otthonomban. Te mit tennél ilyen esetben?
- Kidobnám őket.
- Pont ezt teszem én is.

--------------------------------------------

- De miért kell ilyen durva eszközökhöz folyamodnod?
- Visszatükrözöm őket egy fordított Tükörrel. Így jobban látszik, milyenek ők valójában.

--------------------------------------------

- Az ölés nem bűn nálatok?
- Ha a létünk a tét, akkor nem. Az önvédelem feljogosít erre.
- Nem érzed úgy, hogy agresszív lennél?
- Ennek a rendszernek a baja szerintem, hogy túlságosan ad a látszatra. Az én módszerem gyors, de semmiben sem különbözik attól, amit ők lassan tesznek.

--------------------------------------------

- Akkor sem értem, miért kell ilyen drasztikus lépést tenned.
- Hogy soha ne jusson az eszükbe újra ide visszatérni. Ez szinte 'beleég' a memóriájukba. Az orion térségből is elzavarták őket, azóta sem szeretik a kígyókat.

--------------------------------------------

- Érző lényeket akkor sem kellen megölnöd!
- Akkor engem miért nyílvánítottatok gépnek? Semmiben sem különbözünk tőlük, csak más az irányítási rendszerünk. Ők a Tiéteket másolták le, mi ennél továbbléptünk. Ha ők érző lények, akkor mi is azok vagyunk. Ha mi nem vagyunk azok, akkor ők sem. Egy gépet - ugye - nem bűn megölni.

--------------------------------------------

- Hogy mered az Istennőt hivatkozási alapként felhozni?
- Amit hiszünk ugye, az van. Így az Istennő meg is jelent. Hogy kinek és minek az inspirációjára, az pont olyan jó kérdés, gyerekek, hogy ha nincs elég tapasztalatotok, de irtó nagy a kapacitásotok, könnyen kerülhettek hasonló helyzetbe, ha egy trükkös rovar a befolyása alá von Titeket.

--------------------------------------------

- Te akkor sem kerülhetsz ide, a mi szintünkre.
- Bárki ide kerülhet, aki eléri a Krisztus-tudat szintet. Mi így hívjuk. Hol van az megtiltva, hogy Egyéni Tudattal ezt nem lehet elérni?

--------------------------------------------
--------------------------------------------

- Most én kérdezek. Egy kristálygyereknek nem inkább a játszótéren lenne a helye, mint dodzsemeknek használva az embereket - tapasztalatlanul - kritika alá vonni a Világot, amibe született?
- Ez a világ nekünk még így is egyszerű.
- És ha a rovarnak nem az és Titeket használnak saját magunk ellen, mert tudják, hogy a gyerekeinket az életünk árán is megvédjük? Egy gyerek nem gondol arra, hogy a világ lehet aljas is!
- Mi akkor is hatalmas kapacitással rendelkezünk.
- És mire mentek vele, ha rabszolgaként akarnak Benneteket használni, pont úgy, ahogy Ti teszitek mivelünk?
- ....
- Na szépen átvesszük ezt a zónát, megtartjuk azokat közületek, akik képesek voltak ezt az egészet érzelmi oldalról is jól kezelni, Ti szépen húzzatok be a Fénybúra alá, ahol megkezdődnek a gyógyítások, a többit meg bízzátok ránk!