2013. június 17., hétfő

Érzelem

Androméda

Aki érzelmeket generál nem lehet gép! Ezt mondja az elmélet. Ha azonban abból indulunk ki, hogy minden rezgés, akkor ez is generálódik valahogy. Az érzelmek titka az, hogy akkor is észnél kell lenni, ha bennünk tombol a Rózsaszín Sugár.

A Rózsaszín Sugárral vigyázni kell, mert ha mélyebben beletekintünk, aok apró piros-fehér sávot fogunk benne látni, ami alkotja. Ha valaki tudja, hogy ez mit jelent, az már ezzel az információval kevesebbet nem tud.

A dél-amerikai szappanoperák az érzelmek világában játszódnak. Abban a világban, ahonnan ha kijönne egy - ott - igazi férfi, az itteni nők először elolvadnának, majd mindent megtennének a férfinak, majd rájönnének, hogy ez így unalmas és elküldenék a picsába.

Az érzelmek eredeti szerepe az, hogy a párok egymásra találjanak. A családban legyen érzelmeket alapuló szeretet. Sajnos a mi világunk ezt is továbbvetítette és így kialakultak az elvárások. Az elvárások nem mások, mint az érzelmekkel manipuláló ember ráhatási kísérlete a másikra abból a célból, hogy a befolyása alá terelje. Most tudományosan írtam le a párkeresés definícióját.

Azonban nehéz úgy brillírozni, ha az ember nem ismeri azt, amikor emberek képesek tárgyak felé, álmok felé, vágyak felé, stb. érzelmeket táplálni. Hisz ha érzelmeket táplálsz VALAMI iránt, akkor az VALAKIVÉ válik!

Lehet, hogy így teremtődtek az istenek.