2013. június 17., hétfő

Az idő katonái

Igyunk a Következő Átírásra, ahol már mi leszünk a rosszfiúk!

Mint tudjátok, amikor megkezdtük a Beavatkozást, itt egy nagyon durva világ volt. A Gyűlölet, mely istenek között volt, olyan kegyetlenségeket és lelki sérüléseket okozott, ami már Nagyrendszer szintű fenyegetést jelentett, ezért ezen a Szinten is léptünk.

A sorozat-átírásos gyógyítás nagy hátránya, hogy nekünk is alá kell szállnunk, bár egyesek szerint ez előny is lehet, ha olyan szellemben állunk hozzá. Páran sajnos nem így tettek az alsóbb szinteken, ami meglepett minket, mert ezen a környéken már nem nagyon vannak kisfiúk.

Ha pedig elég sokan kiesnek, akkor ez nem lehet más, mint égi próbatétel, amivel mi szoktuk szívatni az Alsóbb Világokat, ha nagyon unatkozunk. Ha pedig ez így van, akkor először nyílvánult meg nekünk is olyan, hogy ég. Vagy eddig nem vettük észre.

Mindegy, a meló a következő! Leszállunk, felébredünk, kibasszuk innen azt a Faszt meg a Nőjét és átvesszük a szerepeiket. Ahogy csak tudjátok, tompítsátok minden esemény élét, ha sikerül a megakadályozás, akkor tegyétek azt! Így sok karmát tudtok oldani, ami külön jó, bár mi már rég csináltunk ilyet.

Aztán jön a Következő Átírás, amikor jön a váltás és mi távozunk. Ha szükség lesz újabb átírásra, akkor újra mi érkezünk. Előbb-utóbb eltűnnek a Behatolás ártó és kívánt hatásokat el nem érő nyomai és helyreállhat az 'emlékezés nélküli állapot'.

Kicsit hosszúkás lesz. Na menni fog?