2013. június 17., hétfő

Indigo: Az ember híd két világ között

Motto: Hathor



Képzeld el azt, hogy a világra másképp tekintesz, mint eddig tetted. Ha egy mai ember hirtelen az antik világba csöppenne, az akkori emberek tartanák ugyanolyan zizinek és zárnák be egy elmegyógyintézetbe, ha lett volna ott ilyesmi. Tehát amit kérek, nem nagy durranás, de hogy kezdjem egy olyan fajnak, ahol már a gyerekkorban beledöngölik egy gyerekbe, hogy ha elesik és felkapják, akkor sírni kell, mert akkor tuti rosszul nem járhat az ember. Megfigyeltem egyszer egy gyereket. Elesett és bambán, de egyáltalán nem kétségbeesve, mint inkább érdeklődően viccesen tekintett először körbe. Az anyja azonnal odarohant és ahelyett, hogy együtt nevetve a gyerekkel felkapta volna és mentek volna tovább, elkezdett féltés-hisztizni, mire a gyerek azonnal kapcsolt, hogy mit kell ilyenkor tennie és tök komolyan elkezdett bömbölni.

Na az a gyerek vagy Te mind a mai napig, csak rádkerült egy csomó pontosan ugyanolyan szerkezetű réteg, ami egyfajta szerepjátékra kényszerít Téged a mindennapokban. Csak az Angyalod tudja, ki is vagy Te valójában, ám ő egészen másképp tekint erre a Világra, mint Te. Tehát amikor beszélgetsz vele, Te csak hiszed azt, hogy pontosan azt érti minden alatt, amit Te. Egy ilyen Lényt sikerült rávennem arra, hogy idáig jöjjön, le az Anyagba. Nézze meg Maga, amit látnia kell. Igen, Kell. Így Nagybetűvel.

Föntről így nem érzékelnek minket. Hogy érzékeltressem a kollektív tudat viselkedését? Van olyan ember, leél egy életet, aki odaát nem más, mint egy mérőműszer. Ahogy fönt ráéreznek, mutat egy értéket, ami egy rezgésminőség és ez az érték lesz aztán figyelembevéve. Aki ráérez, ha elég magasan rezeg, mint kellemetlen élményt, lerázhatja magáról a réteget. Egy ilyen réteget. Ilyenkor van, hogy teljes flottáknak kell megsemmisülniük, ha ez gyorsan történik. Egy ismerősöm említette az esetet, amikor a Földre támadó egyik ilyen flottát a helyszínre érkezése pillanatában nyalt fel egy kutya az úttestről.

Amikor egy ilyen réteg eltávozik Rólunk, akkor mindig felszabadulunk. Így néz ki egy idegen faj támadása az emberiség ellen, ha konkrétan kéne valahogy megfogalmaznom úgy, hogy sokmindenki értse.

Lehet, hogy az állatok azért nem látszanak értelmes létformának, mert ez még egy fiatal világ. Tehát az állatok lehetnek akár Földanya gyermekei is. Mint egy óvoda, ahova berontott egy idősebb muksó egy másik kultúrából. Hogy miért, annak ecsetelése is Látószög kérdése, ám jómagam azon az állásponton vagyok, hogyha valaki tufa, akkor ki kell innen tenni a szűrét és jöjjön más, aki a miért Tárgyát képes ennél sokkal magasabb színvonalon elvégezni és akkor a Feladatot végezze ő.

Akkor mi kik vagyunk és miket művelünk velük? Pont ezt teszik a rétegek mivelünk. Ezeknek a rétegenek a végén itteni nézőpontból minden esetben egy másik ember van, aki az idegen faj gazdatestjének nevezhető. Nem feltétlen jelenti azt, hogy ezt ők támadásnak is gondolják, minthogy Te sem érzed támadásnak azt, hogy a madarad egy ketrecben tartod bezárva egy életre, ami teljesen idegen egy ilyen fajtól. Vagy hogy kezded festeni a kutyádat. Neked meg szilikoncicid lesz.

Ezért akarsz megölni, mert én vagyok az Egyetlen, aki a szemedbe meri mondani a tutit? Na és ha megölsz, akkor mi van? Csak innen tűnök el, aztán jöhetsz utánam egy pont ugyanilyen valóságba és kezdhetsz mindent tök előlről. De mondok mást. Figyelj oda arra, amit mondasz. Csak ennyit kellene tenned és Te vagy az, aki kimondja.

Csak épp egy helyen nem keresi, pedig ott megtalálná.